LED skærme

 

Udlejning af LED storskærme og fladskærme.


Mangler du LED storskærm til dit næste show er du havnet det rette sted. Vi har et meget stort og bredt udvalg i LED skærme, vægge, display og pyloner. Uanset om du skal bruge en storskærm til en konference, sportsbegivenhed eller en LED løsning til en bagvæg på rockscenen kan vi klare opgaven.

Vi er eksperter i store LED sceneopsætninger med de flotteste resultater til koncerter og festivals. Vi har fladskærme og udstyr til både indendørs og udendørs brug, ultra tynde LED skærme eller vægtæpper med fantastisk skarp lys produktion. Vi har LED mærker som AirMAG, Absen, Diamond og Glux LED Curtain.


LED-skærme til alle arrangementer


LED skærme kommer i vidt forskellige opløsninger, og uanset om behovet er storskærme til koncertarrangementer eller skærme til præsentation af mere grov grafik, så har Nordic Rentals løsningen.

Grafikken kan eventuelt afvikles fra vores egne mediaservere, som sikrer en LED oplevelse i international klasse. Den ubetingede fordel ved LED-skærme er, at forstyrrende omstændigheder og svære betingelser, som eksempelvis dårlige lysforhold eller direkte sollys, bliver ubetydelige faktorer over for skærmenes krystalklare billede og visuelle gennemslagskraft.

Kontakt vores AV eksperter og få en snak om en LED skærm-løsning til dit næste arrangement. Ring +45 70 26 52 22


Vores øvrige AV-udstyr kan du se ved at følge linket her.

Herunder linkes til producenterne af nogle af de LED skærme vi udlejer.

AirMAG modulopbygget system, hvor bla.a. kan fremhæves en vægt på kun 7 kg pr panel, op til 20 paneler kan sættes sammen, 281 mill. farver. Skærmene er beregnet til indendørs brug. Se mere, klik her.

Absen E106 LED, stor indendørs display system - se hjemmesiden her