Lys udlejning - Lysproduktion til ethvert formål.


Nordic udlejer professionelt lys til alle formål, både indedørs og udendørs. Vi kan levere farvestrålende scenelys, komplette lysshow til store arrangementer og effektfuld LED lys til koncerter, konferencer, festivals, tv-shows, firma-events, teater, musicals og meget mere.

Vi har også stor erfaring i belysning af facader, monumenter, kunst og bygninger til specielle lejligheder. Når du lejer lys og lyspulte hos Nordic har du adgang til et af Skandinaviens største lagre af lysudstyr i bedste kvalitet.

 

 Scenelys der giver den rette stemning


Nå der skal skabes den rette stemning er lys et stærkt visuelt redskab. Den rigtige belysning er vigtig både til konferencen såvel som til teaterforestillingen eller koncerten. Blot en lille ændring i lyssætningen kan fuldstændig ændre udtrykket på scenen eller i salen. Derfor er det vigtig med professionelle folk når der laves lysproduktion.

Nordic Rentals lys specialister har stor viden om lysteknik og lysafvikling. Det sikrer dig som arrangør, at dit publikum får den bedste totaloplevelse. Vi udvælger de rette lampetyper og får lavet de rette lys vinkler, med farver der understøtter, det der foregår på scenen. Med de rette lysmixere koblet med intelligent lys kan der skabes de mest fantastiske visuelle oplevelser.


 Visualisering - Se lyset i 3D


Vi har mulighed for at lave en komplet visualisering af en lysproduktion i vores 3D visualiseringsanlæg. Det giver dig som kunde et realistisk billede af hvordan det færdige resultat bliver. På den måde kan du være med i hele processen omkring designet af selve arrangementet.

Når designet er godkendt sørger vores professionelle medarbejdere for, at dit arrangement bliver en succes med en komplet lysproduktion og korrekt opsætning.


Kontakt os og få en snak om leje af lysudstyr til dit næste arrangement på telefon nr. 7026 5222

 


Vores lys portefølje består af anerkendte mærker:


  • Moving light: Til lys med bevægelse bruger vi Coemar, Vari-Lite og Martin
  • Konventionel lys: Konventionelle projektører som profilspots, fresneller, og parlamper leveres fra PAR-lamper, Enlighted og ETC Source Four
  • LED belysning: LEDlys får vi fra Coemar Stagelight, Eurolight, Thomas Pixeline, SGM P5 og ETC Source Four LED.
  • Lyspulte: Pulte kommer fra firmaer som, Avolite, Roadhog og GrandMa.
  • Lysstativ: Lysstativer / stilladser leveres af Tyler, Global og ATC.
  • Følgespot: Mærker fra Robert Juliat.
  • Dæmpere: Dæmper og dæmpersystemer fra ADB og SGM
  •