Live musik og festivals

 

 

Vores historie indenfor udlejning til festival, koncert og musikbranchen er legendarisk. Det var her det hele begyndte, og vi har været en markant medspiller på dette marked i rigtig mange år. Vores store erfaring gør, at vi er i stand til at rådgive og varetage enhver opgave med levering af scenelyd, lys, AV og andet sceneudstyr.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største festival- og koncertarrangører og vores referenceliste er lang. Blandt dem er Roskilde Festival, Skanderborg Festival, Jelling Festival, Tinderbox Odense, Kløften Festival, samt Finding og Palmesus festivalerne i Norge og masser af koncerter med store kunstnere som Van Morrison, Elton John, James Taylor, Sting og mange flere.

Vi har desuden et stort team, der rejser med rundt på de store turnéer i Europa og opstiller scener og sceneudstyr.

Nordic har ét af Skandinaviens største udbud af scener, og vi kan supportere alt fra den mindste byfest til den største koncert. Vores scener lever op til de højeste sikkerhedskrav, og skulle der være behov for at foretage ændringer undervejs, sørger vi altid for nye ingeniørberegninger på konstruktionerne for alle medspilleres sikkerheds skyld. Det er væsentligt at bemærke, at alle vores scener er konstrueret uden usikre jordspyd, hvilket betyder, at vores scene kan opstilles på stort set alle former for jordtyper. 

Kontakt os og lad os hjælpe professionelt med din næste koncert eller festival. Ring 7026 5222.

 

 

 

 

 


 

Scener | Lyd | Lys | Storskærme

Tommy Due

Mikkel Holm

Projektchef Vest

- Jeg har igennem de sidst 7 år været en del af festival- & musikmarkedet i Danmark og har en bred viden om alle faser fra idé og planlægning, til eksekvering og opfølgning.

 

Mobil: +45 2710 2627

E-mail: meh@nordic.dk


 

Showcases